Spune nu răcelii şi gripei


Răceala şi gripa sunt boli de sezon care afectează toată populaţia, indiferent de vârstă. În faţa unor astfel de agresiuni, organismul se mobilizează pentru a se apăra, prin activarea mecanismelor sistemului imunitar pentru a face faţă agenţilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. Cu cât imunitatea este mai slăbită, cu atât este mai mare şi vulnerabilitatea la infecţiile virale. Imunitatea este afectată de un număr mare de factori. Stresul diminuează răspunsul imunitar al organismului la agenţii patogeni. Persoanele care sunt în stadiul de epuizare cronică, nu au timp pentru ele însele, nu îşi rezervă timp liber pentru activităţile care le fac plăcere îşi slăbesc organismul.

Cea mai bună metodă de prevenire a îmbolnăvirilor, în general, şi a infecţiilor respiratorii în particular, în sezonul rece este întărirea sistemului imunitar.

Ce aliaţi avem? 
Forever Aloe Bits N’ Peaches combină toate beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera cu sucul de piersici, bogat în carotenoide şi vitamina C, care ajută la stimularea sistemului imunitar. Totodată, conţine acemanan, un excelent antiviral.


Forever Active Probiotic. Sistemul nostru imunitar se regăseşte, în proporţie de peste 70%, la nivelul intestinelor. Prin inhibarea proliferării bacteriilor patogene la nivel intestinal, probioticele contribuie la întărirea sistemului imunitar. Forever Active Probiotic conţine şase tipuri de bacterii benefice şi ajută la menţinerea sănătăţii şi echilibrului organismului.



Absorbent-C. Vitamina C este un antioxidant natural care stimulează sistemul natural de apărare şi diminuează durata şi intensitatea gripei. O tabletă de Forever Absorbent-C conţine 60 mg de vitamina C înglobate în 500 mg tărâţe de ovăz, fibre cu solubilitate crescută, ce pot contribui la menţinerea nivelului colesterolului din sânge în limite normale.


Echinacea Supreme conţine polizaharide despre care s-a demonstrat că protejează organismul de atacurile virale. Bogată în polifenoli, planta ajută la creşterea sistemului natural de apărare şi la producerea de anticorpi.


Forever ImmuBlend. Conţine un amestec brevetat de ingrediente imunostimulatoare: lactoferină, ciuperci maitake şi shiitake, alături de vitaminele C şi D şi zinc, pentru un plus de energie, într-o formulă exclusivă ce se adresează tuturor aspectelor funcţiei imunitare şi contribuie la starea de bine a întregului organism.



Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un stimulent imunitar natural.



Forever Nature’s 18. Un consum adecvat de fructe şi legume ne asigură vitaminele de care avem nevoie pentru a lupta cu viruşii. Pentru cei care nu reuşesc să respecte necesarul de cinci porţii pe zi, Forever Nature’s 18 este o soluţie eficientă şi la îndemână. Patru tablete de Forever Nature’s 18 conţin o cantitate de antioxidanţi echivalentă cu cea din cinci porţii de fructe şi legume.

Aloe Blossom Herbal Tea: hidratarea este esenţială dacă ne confruntăm cu afecţiuni sezoniere precum răceala sau gripa. Cu atât mai mult în sezonul rece, o ceaşcă nu foarte fierbinte şi aromată de Aloe Blossom Herbal Tea reprezintă o modalitate plăcută de a ne menţine hidrataţi.


Aloe Hand Sanitizer. Curăţă eficient mâinile, fără să usuce pielea, atunci când săpunul şi apa nu îţi sunt la îndemână. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, cu efect calmant, şi miere, ce acţionează ca agent hidratant, şi are aromă plăcută de lămâie şi lavandă.


Extra-sfat: Activitatea fizică este foarte importantă dacă vrem să ne bucurăm de o imunitate bună. Mişcarea antrenează muşchii, iar sângele este astfel pompat mai rapid de la inimă spre celelalte organe. Cel puţin trei sesiuni de exerciţii fizice pe săptămână scad cu 40% riscul îmbolnăvirii de răceală sau gripă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu