10 motive pentru care am devenit consumator intelept

Industria wellness creste de la an la an, precum si numarul companiilor. Se estimeaza profituri colosale in urmatorii ani, tocmai din acest motiv foarte multe firme animatoare "ies ca ciupercile dupa ploaie".                  
Personal am decis sa ma retrag din aceasta caracatita de branduri false, alegand sa ma bucur pe deplin de produse NATURALE, UNICE, marca FOREVER LIVING PRODUCTS. Iata si de ce:

1)De cand s-a infiintat (1978), Forever Living este LIDER MONDIAL al produselor pe baza de Aloe Vera. De atunci nimeni nu a depasit-o, desi concurenta este acerba.

2)Detine un patent unic de STABILIZARE al gelului de Aloe Vera. Fara asta, nu ar exista nici nutrientii activi din fiecare produs pe care-l consumam.

3) Forever Living Products nu mizeaza pe "productie la minut". Detine plantatii proprii de Aloe Vera in ZONELE PRIELNICE plantei.                                                            
4)GELUL de Aloe este folosit ca INGREDIENT PRINCIPAL. ETICHETA produselor Forever nu minte! De asta specificam clar ca produsele sunt PE BAZA de Aloe Vera si nu CU Aloe Vera!

5)CULTIVAREA SE FACE ECOLOGIC, fara pesticide, insecticide sau ingrasaminte chimice.

6)Firma detine tehnologii si laboratoare de ultima generatie, in care orice detaliu conteaza.

7)Numeroasele CERTIFICARI nationale si internationale dovedesc calitatea, concentratia si puritatea produselor. O companie cu prestigiu, nu se preteaza niciodata la "spaga" pentru a-si obtine succesul.    
8)Existand sedii in fiecare tara, beneficiez de cel mai bun pret al produselor. Este eliminata orice veriga de intermediari specifici comertului clasic. Asa ma bucur de un produs original, fara a ma gandi la riscul ca este contrafacut.

9)Am la indemana o gama variata de produse, fie pentru uz extern, fie intern. Daca notiunea de "preventie" am dobandit-o in facultate, in Forever am inceput sa o aprofundez din plin si "Sa dau mai departe".

10) Dar nu ar fi putut exista nimic din   toate acestea fara SCLIPIREA unui om genial precum Fondatorul companiei, REX MAUGHAN. Eu nu pot crede in simple coincidente, ci doar in VOIA lui DUMNEZEU. Asa incat, nici ca putea gasi o persoana mai buna, mai simpla, mai onesta si mai inteligenta pentru a-i pune in carca un COLOS precum FOREVER LIVING PRODUCTS. A reusit in toti acesti ani, cat altii nu reusesc in 10 vieti, sa adune ELITA - intreaga echipa de cercetare, de marketing si PARTENERII din toate tarile care pana  si in momentul de fata isi schimba vietile sub ochii nostri, pentru care cuvantul CRIZA ECONOMICA considera ca le apartine doar celor ce cred in ea.

Tu ce motive temeinice ai atunci cand te decizi sa consumi ceva anume?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu