DE CE PRODUSE PE BAZĂ DE ALOE VERA DE LA FOREVER LIVING PRODUCTS?


Gelul de Aloe vera din interiorul frunzei este componenta cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic. Însă, deşi are efecte remarcabile, acest dar al naturii nu putea fi folosit decât de persoanele care locuiau în zonele în care creşte aloe vera. De ce? Pentru că după ruperea unei frunze, gelul îşi pierde calităţile sale binefăcătoare în maxim 4 ore. Practic se oxidează, la fel cum se întâmplă şi cu un măr dacă muşcăm din el şi îl lăsăm aşa.
Din fericire, meritul companiei Forever Living Products este că a descoperit un procedeu natural de conservare a gelului de Aloe vera, astfel încat el să reziste cu mult peste cele 4 ore. Astfel, în urma a numeroase studii şi experienţe ştiinţifice, Forever Living a reuşit să patenteze procesul de stabilizare a gelului de Aloe vera.

Practic, stoparea oxidării se face prin adăugarea unor antioxidanţi naturali, cum ar fi vitaminele A, C, E extrase din plante şi fructe. Şi astfel gelul de aloe vera este stabilizat şi rezistă o perioadă mult mai lungă de timp după recoltarea frunzei, şi cel mai important, îşi păstrează intacte toate proprietăţile sale terapeutice.
Acesta este un motiv suficient de puternic ca să ne indreptăm atenţia către produsele pe bază de Aloe vera de la Forever Living.
Compania nu s-a oprit aici şi ne mai oferă alte motive, la fel de importante:
> Din 1978, de când s-a infiinţat, Forever Living a devenit lider mondial al produselor pe bază de Aloe vera. Şi de atunci nimeni nu a depăşit-o, deşi concurenţa este acerbă.
> Forever Living Products oferă produse de o calitate excepţională pentru că deţine toate etapele de producţie: are propriile plantaţii cu Aloe vera, recoltarea se face manual, stabilizarea naturală, fabrici proprii, fabrică proprie de ambalaje, flotă proprie de transport, distribuţie proprie. În acest mod se garantează calitatea fiecărui produs.
> Forever Living foloseşte doar specia Aloe Vera Barbadensis Miller, specia de Aloe cu cele mai mari beneficii pentru corpul uman.
> Forever Living foloseşte numai frunzele mature, proaspete, recoltate manual pentru a extrage gelul de Aloe în centrele de prelucrare situate chiar pe plantaţii. În acest mod se împiedică oxidarea gelului de aloe.
> Forever Living foloseşte pentru produseloe sale doar gelul de Aloe. Coaja este îndepărtată printr-un procedeu unic.
> Forever Living foloseşte gelul de aloe ca ingredient principal. Acest lucru se poate observa cu uşurinţă doar prin citirea ingredientelor de pe etichetă.
>Forever Living stabilizează gelul de aloe vera printr-un procedeu natural, brevetat. Se adaugă componenţi naturali cu rol de protecţie: vitamina C (acid ascorbic) extrasă din citrice, merişoare, coacăze, vitamina E (tocoferol) extrasă din uleiurile de floarea-soarelui, măsline, soia, acid citric extras din lămaie, sorbat de potasiu extras din scoruş de munte (Sorbus aucuparia), sorbitol extras din mere, piersici şi prune, benzoat de sodiu extras din coacăze, cuişoare, prune şi mere şi gumă de xantan extras din algele vareh.
> Referitor la unele substanţe,denumirea lor este cea ştiinţifică. Aceste substanţe sunt atat de origine naturală - se găsesc în plante şi fructe - cat şi de origine sintetică, create în laborator. Forever Living foloseşte extractele din plante şi fructe.


Chiar dacă au aceeaşi denumire şi aceeaşi formulă chimică, organismul acceptă mult mai uşor substanţele naturale decat cele chimice.
Forever Living foloseşte cultivarea ecologică. Nu sunt folosite pesticide, ierbicide şi îngrăşăminte chimice. Plantaţiile de Aloe se găsesc departe de orice aşezare umană, majoritatea utilajelor cu care se lucrează sunt electrice, tocmai pentru a feri plantele de poluarea aerului şi a solului.


> Forever Living deţine o tehnologie modernă de îmbuteliere. Pentru gelul de aloe vera se foloseşte un ambalaj special, tristratificat, opac, sigilat electric care împiedică pătrunderea luminii şi a oxigenului.
> Produsele Forever Living au certificări naţionale şi internaţionale care dovedesc calitatea, concentraţia şi puritatea lor.
> Forever Living Products deţine exclusivitatea vanzării produselor sale prin reţeaua proprie de distribuitori. Acest lucru aduce următoarele avantaje: este eliminat riscul apariţiei pe piaţă a unui produs contrafăcut sub marca Forever Living; şi consumatorul beneficiază de cel mai bun raport calitate/preţ datorită eliminării intermediarilor pe care le presupune sistemul clasic de distribuţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu