Fluorul - o substanta de temut


Fluorul - o substanta de temut, totusi utilizata zilnic de fiecare persoana in parte. 

In momentul de fata cu cat avem mai mult acces la informatii, cu atat mintea noastra se inchide spre a le primi pe cele potrivite si se deschide spre cele nepotrivite. Am dreptate? 

Avem la indemana numeroase dovezi care demonstreaza clar ca Fluorul nu duce decat la "îndobitocire". Poate ca nu este cuvantul potrivit, dar studiile si realitatea o demonstreaza. 

Nu vreau sa plictisesc pe nimeni postand mii de argumente impotriva acestei substante, asa ca voi simplifica pe cat de mult posibil.

Fluorura se regaseste in apa potabila, pasta de dinti, precum si in diverse otravuri pentru sobolani, gaz de lupta militar si medicamente de psihiatrie.

Folosita si in trecut, in lagarele de concentrare naziste, fluorura de sodiu nu ducea decat la inhibarea intelectului prizonierilor pentru ca acestia sa fie dominati usor.

Renumiti chimisti, chiar si stomatologi afirma ca Fluorul nu are nicio legatura cu prevenirea cariei dentare, ba mai mult, provoaca boli grave. Duce la cresterea mortalitatii infantile, provoaca malformatii congenitale, distruge oasele si sistemul nervos. 

Traim intr-o realitate trista in care mare parte dintre medici raman cu ceea ce li se preda in universitati, dar niciodata nu se intreaba de ce sunt obligati sa promoveze substante periculoase ca fiind benefice. 

V-ati intrebat vreodata de ce medicina alopata nu face decat sa promoveze medicamentele farmaceutice, care dupa parerea mea ar trebui sa se numeasca pur si simplu DROGURI? 

Au fost vremuri grele, dar vor veni altele mult mai grele. Asa-zisa civilizatie si tehnologie nu provoaca decat pierderea constientului, a libertatii de a gandi si de a alege. E GRAV!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu