UN STIL DE VIATA F.I.T. - FOREVER 


„Arăţi mai bine, te simţi mai bine” merită să fie primul tău obiectiv pe lista de rezoluţii ale anului 2015. Strategia pe care ţi-o propunem pentru a-ţi pregăti şi fortifia organismul în lupta cu provocările noului an şi pentru a-ţi dezvolta afacerea sunt noile pachete C9, F1 şi F 2.  Cum te ajută aceste pachete să-ţi duci obiectivele la îndeplinire? 


Aflăm de la Dr. Şerban Damian, iubitor al produselor Forever şi colaborator apropiat al companiei, specialist în medicină de familie şi acupunctură şi nutriţionist sportiv certificat ca urmare a unui program internaţional organizat de Comitetul Internaţional Olimpic, dedicat medicilor şi condus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi ale lumii. 



C9 - calea rapidă către scădere în greutate şi organism purificat 

Cu siguranţă, mulţi dintre voi cunosc deja beneficiile pachetului clasic Clean 9. Noua variantă a acestui pachet, lansată şi în România la începutul lunii februarie, a fost îmbogăţită cu o serie de produse noi din gama Forever. Este vorba de o combinaţie de produse ce fac mai eficientă scăderea în greutate, datorită substanţelor din compoziţia lor, ce acţionează specific asupra eliminării kilogramelor în plus.

Pachetul include şi recomandări de alimentaţie şi exerciţii fizice, precum şi sfaturi despre cum să vă pregătiţi mesele şi are marele avantaj de a avea valenţe multiple: pe de o parte, vă ajută să scădeţi în greutate, pe de altă parte, vă susţine organismul în procesele sale de autocurăţire.

Programul Clean 9 este doar începutul procesului de scădere în greutate. Este o abordare radicală, în care restricţia calorică este destul de importantă.

Este o intrare în forţă într-un program de eliminare a excesului ponderal şi, pentru cei mai mulţi oameni, o astfel de abordare funcţionează foarte bine tocmai pentru că este, practic, o rupere a obiceiurilor anterioare, o resetare şi o trecere către un alt mod de alimentaţie, un alt stil de viaţă.

Practic, după o astfel de perioadă, vă veţi simţi mai bine, vă veţi îmbunătăţi starea de sănătate şi veţi scăpa şi de câteva kilograme, iar lucrul cel mai important – veţi avea bazele pentru a continua cu programele F.I.T. 1 şi F.I.T. 2.



Pachetele F1 şi F2 - un stil de viaţă sănătos... Forever
Oricine a încercat, cel puţin o dată în viaţă, un regim de slăbire ştie că succesul unui program de control al greutăţii nu se măsoară doar în kilogramele pierdute, ci şi în menţinerea unor obiceiuri sănătoase pe termen lung şi tocmai aici ne ajută programele F.I.T. 1 şi F.I.T. 2. Aceste programe fac trecerea către un stil de viaţă şi o alimentaţie echilibrată, completă, ce pot fi menţinute pe termen lung. Au fost concepute de echipe de nutriţionişti şi antrenori, astfel încât să vă ofere o soluţie integrată, care vă scapă de stresul de a citi volume întregi despre nutriţie şi de a avea antrenor personal. Aveţi la un loc toate recomandările într-o formă simplu de înţeles şi de aplicat, care se bazează pe de o parte pe beneficiile suplimentelor alimentare, iar pe de altă parte, pe o serie de meniuri uşor de preparat, gustoase. Programul F.I.T. 1 face trecerea de la Clean 9, crescând cantitatea de energie pe care o vom consuma zilnic, în principal prin creşterea aportului de alimente, iar F.I.T. 2 face următorul pas, creşte şi mai mult cantitatea de energie, ducând-o la un nivel accesibil oricui pentru desfăşurarea activităţilor curente şi pentru asocierea unui program de antrenament din ce în ce mai intens, cu beneficii importante pentru sănătate. Aceste noi pachete sunt recomandate tuturor celor care îşi propun o schimbare a stilului de viaţă, a condiţiei fizice şi cred că un aspect foarte important, pe care merită să-l avem în vedere, este că putem relua aceste programe ori de câte ori simţim nevoia (de exemplu după sărbători, după concedii, etc.) .

Programul F.I.T. pentru sportivi –   „încălzirea” de dinaintea performanţei
Ca şi în cazul majorităţii oamenilor, şi în viaţa sportivilor pot exista momente în care greutatea fluctuează, survin acumulări de kilograme care afectează condiţia fizică şi capacitatea de a face performanţă. În aceste situaţii, utilizarea noilor pachete poate fi o soluţie prin care greutatea ajunge la valorile dorite şi, în acelaşi timp, starea de sănătate şi performanţa fizică sunt menţinute, ba chiar se remarcă o creştere a capacităţilor fizice. Există sportivi care trebuie să se încadreze în anumite categorii de greutate. Şi lor le putem recomanda cu încredere în special Clean 9, dar şi F.I.T. 1 şi F.I.T. 2, pentru că aceste programe nu ne privează de nutrienţi, ci dimpotrivă, ne îmbogăţesc dieta cu nutrienţi valoroşi, într-un mod în care performanţele sportive nu sunt deloc afectate. Trecând printr-un astfel de program, se dobândesc obiceiuri noi, este înţeleasă rigoarea utilizării unor metode coerente şi verificate ştiinţific. Pentru mai multe detalii despre aceste pachete vă invit să urmăriţi materialul video disponibil pe canalul de Youtube Forever Living România

De ce Clean 9, F.I.T. 1 şi F.I.T. 2?

  • Sunt concepute de echipe specializate de nutriţionişti şi antrenori.
  • Includ cele mai noi suplimente Forever, cu acţiune sinergică, specifică pentru purificarea organismului, eliminarea kilogramelor în plus şi remodelarea corporală.
  • Este un program la modă, urmat cu interes si încredere de vedete de talie internaţională.
  • Ajută la dobândirea unor obiceiuri sănătoase şi la menţinerea lor pe termen lung. 
  • Oferă recomandări complete de exerciţii fizice, precum şi sugestii de shake-uri şi meniuri delicioase, dar cu puţine calorii.
  • Antrenamentele fizice sunt gândite astfel încât oricine să le poată urma.
  • Pot fi recomandate cu succes şi sportivilor, pentru că menţin starea de sănătate şi performanţa fizică la cote înalte.
  • Nu ne privează de nutrienţi, ci, dimpotrivă, ne asigură un aport de substanţe nutritive valoroase. 
  • Pot fi reluate ori de câte ori simţim nevoia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu