Preţios, versatil, magic- Forever Alpha-E Factor


Conceput special pentru hidratarea profundă şi hrănirea corespunzătoare a pielii, Forever Alpha-E Factor este ideal şi pentru cele mai sensibile epiderme, datorită combinaţiei unice de antioxidanţi ce ameliorează elasticitatea pielii, normalizează şi echilibrează pielea uscată, hidratează şi catifelează.


Forever Alpha-E Factor este un fluid emolient, cu textură delicată, îmbogăţit cu vitaminele A, C şi E, ulei din seminţe de limba mielului, bisabolol şi alte ingrediente ce asigură pielii o protecţie optimă faţă de agresiunile din mediul înconjurător, poluare, stres etc. Baza produsului este reprezentată de gelul pur, stabilizat, de Aloe vera, cu toate proprietăţile sale de refacere, hrănire, hidratare şi penetrare.


  • Disponibil într-un recipient elegant de sticlă, prevăzut cu pipetă, pentru o aplicare controlată. 
  • Este ideal şi pentru bărbierit, deoarece ameliorează elasticitatea pielii, echilibrează tenul uscat şi protejează împotriva factorilor de mediu. Amestecaţi câteva picături de Alpha-E Factor cu Aloe Hand & Face Soap, pentru un bărbierit lipsit de riscuri.
  • Câteva picături de Alpha-E Factor în Cream to Powder Foundation vă ajută să vă bucuraţi de un fond de ten cu textură fluidă. Machiajul va avea o textură lejeră, dar imperfecţiunile vor fi perfect camuflate. Pentru un aspect impecabil, adăugaţi o tuşă de Delicate Finishing Powder. 
  • Masajul uşor al pielii cu Alpha-E Factor ajută la ameliorarea aspectului vergeturilor în cazul femeilor însărcinate.
  • Pentru o aplicare mai uşoară, adăugaţi câteva picături de Alpha-E Factor în loţiunea autobronzantă Aloe Sunless Tanning Lotion.
  • Câteva picături de Alpha-E Factor ameliorează aspectul uscat şi crăpat al călcâielor. Aplicaţi seara şi, pentru efecte optime, puneţi şosete de bumbac.
  • Vă place să vă îngrijiţi manichiura? Un strop de Alpha-E Factor aplicat pe cuticule vă poate face munca mult mai uşoară şi mai plăcută.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu