SOARELE ŞI SĂNĂTATEA PIELII

Preocupată în permanenţă de menţinerea sănătăţii, compania Forever Living Products demonstrează în orice împrejurare competenţa sa de lider mondial, oferindu-ne un preţios sprijin prin produse de calitate ireproşabilă şi tehnologie avansată. Compania ştie că omenirea se confruntă cu schimbări climatice globale, că au apărut efecte de seră datorate bioxidului de carbon ce se acumulează în straturile joase ale atmosferei (green house), că stratul de ozon, ecranul protector faţă de radiaţiile solare, s-a diminuat anual (deasupra Europei cu 3%), că radicalii liberi denumiţi generic oxidanţi fotochimici (aldehide, peroxi acetil nitrati-PAN) se acumulează când însorirea este puternică pe seama bioxidului de azot rezultat din traficul matinal, că avem zile însorite din mai până în octombrie, că în urma cumulării supraexpunerilor la ultraviolete creşte riscul cancerului de piele, că apar arsuri solare, erupţii polimorfe la lumină, urticarii solare, dermatoze fototoxice şi fotoalergice, lupus eritematos, acnee, cuperoză, herpes, modificări precanceroase cutanate (celule scuamoase, hipercheratoză), cataractă. Compania mai ştie că aceste situaţii îi afectează pe cei aflaţi în vacanţă la mare, la munte şi pe cei ce lucrează în aer liber, fără echipament de protecţie (constructori, agricultori, pescari). Produsele solare pe care compania Forever Living Products le-a perfectat de-a lungul timpului reprezintă respectarea angajamentului de a oferi oamenilor de pretutindeni, aflaţi în vacanţe sau în activitate, o nouă dimensiune a calităţii, în care se regăseşte natura, cu tot ce are ea mai bun.

Lumina solară conţine în principal două tipuri de radiaţii ultraviolete: de tip A (UVA) şi de tip B (UVB). Ambele tipuri provoacă modificări cutanate, însă între acestea există mari diferenţe. Reţineţi că A (Ageing) înseamnă îmbătrânire cutanată, iar B (Burning) înseamnă arsură! UVA pătrund în
straturile profunde ale pielii, provoacă deshidratare cutanată, apariţia ridurilor, pierderea elasticităţii şi hiperpigmentări (pete brune), fiind responsabile de apariţia gradată a semnelor îmbătrânirii cutanate! UVB produc o gamă largă de leziuni la suprafaţa pielii, de la înroşiri (eritem actinic) până la erupţii cu vezicule, bule, leziuni precanceroase şi cancere cutanate. Țineţi cont de altitudinea la care se face expunerea, deoarece la fiecare 300 metri parcurşi, radiaţia UVB este mai mare cu 4 %)! Nu uitaţi că norii reţin parţial radiaţiile infraroşii, nu şi pe cele UVA sau UVB! Nu neglijaţi reflexia la sol a radiaţiilor (85% pentru zăpadă, 17%-25% pentru nisip, 5% pentru apă, 3% pentru iarbă)!

Folosiţi numai produse solare cu SPF (factor de protecţie solară) ridicat şi spectru complet UVA şi UVB, precum ALOE SUNSCREEN SPRAY SPF 30 sau ALOE SUNSCREEN SPF 30!

Optaţi pentru ALOE SUNSCREEN SPRAY SPF 30 dacă aveţi piele uscată!
  • Conţine cinci agenţi-ecran şi gel stabilizat de Aloe vera, pentru a contribui la prevenirea îmbătrânirii cutanate provocate de expunerea la soare!
  • Este un produs foarte rezistent la acţiunea apei şi veţi putea înota fără nicio grijă!
  • Agitaţi energic flaconul înainte de utilizare şi pulverizaţi în strat uniform, generos, pe piele curată, cu 15-30 minute înainte de expunerea la soare sau ori de câte ori este nevoie!
  • După baie în mare, în piscină sau ştergere cu prosopul, repetaţi aplicarea produsului!
  • Pentru aplicare la nivelul feţei, pulverizaţi mai întâi produsul în palme, însă nu uitaţi că şi buzele au nevoie de protecţie solară!
  • Folosirea produselor pentru protecţie solară nu presupune supraexpunerea la soare!
  • Supraexpunerea la soare constituie o ameninţare gravă la adresa sănătăţii!
  • Nici rasele albe, nici rasele negre nu trebuie să se expună prea mult timp la soare și, mai ales, niciodată între orele 11-17!
  • Pentru sugarii cu vârste mai mici de 6 luni, solicitaţi avizul medicului; oricum, sugarii şi copiii mici trebuie feriţi de acţiunea directă a luminii solare pentru că arsurile solare din copilărie reprezintă factor de risc al melanomului malign!
  • Cercetările indică risc dublu de cancer cutanat pentru cei care au suferit mai mult de cinci arsuri solare!
  • ALOE SUNSCREEN SPRAY SPF 30 posedă o formulă performantă pentru o intensă protecţie solară UVA şi UVB şi o prezentare avantajoasă modernă, convenabilă, tip spray cu rotire a dispenser-ului la 360 °, fără a permite contact cu aerul (ambalaj airless)!
  • În medie, pentru corpul unui adult sunt necesari circa 20 ml (aproximativ 70 pulverizări)! Reducerea acestei cantităţi scade semnificativ nivelul protecţiei solare!
  • Optaţi pentru ALOE SUNSCREEN SPF 30 dacă aveţi piele mixtă/grasă!
  • Emulsia pentru protecţie solară optimă UVA şi UVB, rezistentă la acţiunea apei, conţine şase agenţi-ecran şi gel stabilizat de Aloe vera pentru obţinerea unui bronz uniform, fără niciun risc!
  • Este un produs rezistent la acţiunea apei, eficient chiar după 40 de minute de activitate acvatică! Veţi putea înota fără nicio grijă!
  • Aplicaţi emulsia în strat uniform, generos, cu 15-30 minute înainte de expunerea la soare sau ori de câte ori este nevoie!
  • Dupa baie în mare, în piscină sau ştergere cu prosopul, repetaţi aplicarea produsului!
  • Poate fi aplicat la nivelul feţei ca atare sau peste produsul cotidian de îngrijire, fiind o excelentă bază de machiaj, dar acordati aceeaşi atenţie mâinilor, braţelor, decolteului!
  • ALOE SUNSCREEN SPF 30 posedă o formulă performantă pentru o protecţie solară ridicată UVA şi UVB şi o prezentare comodă, avantajoasă, uşor de utilizat şi transportat (118 ml)!
  • În medie, pentru corpul unui adult sunt necesari circa 30 ml (aproximativ 36 grame), iar reducerea acestei cantităţi scade semnificativ nivelul protecţiei solare!
După expunerea la soare, pielea necesită îngrijire cu produse ce contracarează acţiunea UVA şi UVB,
calmează, hidratează şi refac bariera cutanată şi filmul hidrolipidic. Se dovedesc inegalabile pulverizaţiile reci cu Aloe First, urmate de aplicaţii generoase de Aloe Vera Gelly. Prin conţinutul său bogat în gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoină şi extracte vegetale (gălbenele, coada-şoricelului, cimbru, romaniţă, păpădie, eucalipt, pasiflora, salvie, ghimbir, limbamielului, santal), soluţia dezinfectantă şi calmantă de uz extern, Aloe First, rămâne alternativa adiţională cea mai indicată pentru refacerea pH-ului, nivelului de hidratare şi restabilirea echilibrului cutanat. Nu poate exista produs mai potrivit pentru finalul unei zile de expunere solară! Aloe Vera Gelly a fost creat special pentru aceste situaţii, pentru aplicare topică în regiunea care necesită expres calmare, refacere, hidratare şi redobândirea catifelării iniţiale! Eficienţa sa proverbială se asociază cu remarcabilul procentaj de gel stabilizat conţinut! Aloe Vera Gelly pătrunde rapid în piele, nu pătează, nu lasă urme grase, fiind translucid precum seva din interiorul frunzelor de Aloe vera Miller din care provine! Aplicaţi şi reaplicaţi suficient Aloe Vera Gelly (rece), însă doar pe piele curată, iar rezultatul va fi spectaculos! 

Ar mai fi câte ceva de spus!
> Bunăoară, pentru obţinerea unui bronz frumos, uniform, rezistent şi pentru o piele sănătoasă,
recomand un cocktail de vitamine cu mult beta-caroten, vitamină E naturală, vitamina B3 (PP) şi licopen, cu alte cuvinte cât mai multe fructe şi legume roşii, galbene, portocalii sau... Forever
A-Beta-CarE!
> Doriţi o bronzare rapidă şi vă gândiţi să mergeţi la solar? Nicidecum, solarul reprezintă o sursă
artificială de radiaţii ultraviolete! Obţineţi uşor, fără risc, bronz „la cerere”, folosind Aloe Sunless
Tanning Lotion! Totodată, vă hidrataţi întreaga epidermă!
> Nu ştiţi cum să procedaţi pentru a dobândi un aspect „bonne mine” în sezonul estival? Nimic mai
simplu! Există Sonya Aloe Mineral Make-up! Se etalează perfect, devine imperceptibil, lasă pielea
să respire, conferă protecţie solară suplimentară şi rezistă perfect de-a lungul orelor, chiar în condiţii de umiditate (conţine elemente minerale micronizate prin nanotehnologie).
Nu vă rămâne decât să vă pregătiţi pentru zilele însorite ce vor urma!

Vă doresc vacanţă plăcută!

Dr. Zenovia Mateescu
Medic specialist MG-adulţi
Consultant beauty&skincare&makeup



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu