CUM NE PĂSTRĂM SĂNĂTATEA SISTEMULUI DIGESTIV
















Ştiai că:

Sistemul digestiv este responsabil cu prelucrarea alimentelor pe care le mănânci şi transformarea lor în energia de care ai nevoie zi de zi? Cu siguranţă ai auzit expresia „Eşti ceea ce mănânci”. Este perfect valabilă şi aplicabilă atunci când vorbim despre sănătatea sistemului nostru digestiv.

Iată câteva sfaturi uşoare care te vor ajuta să-ţi menţii sănătatea sistemului digestiv şi starea generală de bine:

Mănâncă suficiente fibre 
Din cauza consumului ridicat de alimente intens procesate, aportul de fibre din dieta noastră a scăzut mai mult ca niciodată. Fibrele sunt importante pentru sistemul digestiv şi încetinesc trecerea alimentelor prin tractul intestinal, asigurând astfel o absorbţie maximă a nutrienţilor. Fibrele ajută, de asemenea, la menţinerea pentru mai mult timp a senzaţiei de saţietate, precum şi la prevenirea constipaţiei. Forever Fiber îţi oferă 5 grame de fibre solubile şi, consumat între mese, ajută la controlarea apetitului, a poftei de dulce şi a aportului caloric.

Bea mai multă apă 
Apa ajută la „legarea” fibrelor şi facilitează tranzitul acestora prin tractul digestiv. Un aport insuficient de apă poate încetini semnificativ digestia şi riscă să producă balonare, disconfort şi constipaţie.

Fii activ 
Practicarea cu regularitate a exerciţiilor fizice contribuie la trecerea mai uşoară a alimentelor prin intestine. Orice formă de mişcare te ajută să ai mai multă energie şi previne agravarea problemelor digestive cauzate de stres.

Detoxifică-ţi corpul 
Un astfel de demers, făcut corect şi pe principii sănătoase, ajută la eliminarea toxinelor din sistemul digestiv, facilitează digestia şi îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor din hrană. Alege cu grijă şi atenţie programul de detoxifiere care să-ţi asigure substanţele nutritive esenţiale şi să nu-ţi priveze corpul de vitamine şi minerale.

Forever Active Probiotic ajută la menţinerea echilibrului dintre bacteriile bune şi cele rele la nivel intestinal şi favorizează o bună absorbţie a nutrienţilor. Forever Aloe Vera Gel conţine 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine importante pentru hrănirea corpului, susţine detoxifierea şi sănătatea sistemului digestiv. Este, de asemenea, un component esenţial al programelor Clean 9 si Vital5.


Fibrele sunt o parte esenţială a oricărei diete echilibrate. Din cauza stilului de viaţă agitat, cei mai mulţi dintre noi nu reuşesc să-şi acopere necesarul de fibre doar din hrană. Fibrele joacă un rol esenţial în alimentaţie şi au o mulţime de beneficii asupra sănătăţii, dintre care amintim:


  • Stimulează digestia. 
  • Reduc nivelul colesterolului. 
  • Ajută la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge, contribuind, astfel, la atenuarea senzaţiei de oboseală de după masă. 
  • Dau senzaţia de saţietate rapid şi ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus. 
  • Stabilizează microflora intestinală. 
  • Au capacitate foarte mare de reţinere a apei – îşi măresc volumul şi, o dată cu apa, reţin şi substanţ
Forever FiberTM – ce ne oferă? 
  • Furnizează un amestec brevetat de 5 grame de fibre solubile - echivalentul a unei căni şi jumătate de orez brun sau două felii de pâine integrală prăjită, însă fără carbohidraţi şi fără calorii. 
  • Se dizolvă rapid în Forever Aloe Vera Gel sau altă băutură. 
  • Are gust neutru. 
  • Nu conţine gluten. 
Forever FiberTM – cum îl administrăm?
1 plic zilnic, astfel: n prin amestecarea în alimentele pe care le consumăm 
  • mixarea cu Forever Aloe Vera Gel sau altă băutură 
  • dizolvarea rapidă în sticla cu apă atunci când suntem pe fugă 
Administrat între mese, ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate, controlând astfel apetitul şi pofta de dulce, precum şi aportul caloric.
  • Ajută la reglarea tranzitului intestinal. 
  • Stimulează metabolismul să ardă calorii şi să le transforme în energie, iar acestea nu se mai depun în organism sub forma straturilor adipoase. 
  • Susţin funcţia cardiovasculară. 
  • Având în vedere că oamenii de ştiinţă recunosc că 70-80% din funcţia imunitară se află la nivelul tractului digestiv, fibrele pot contribui, de asemenea, şi la sănătatea sistemului imunitar, datorită beneficiilor lor asupra funcţiei digestive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu