Forever ThermTM- Un produs revoluţionar





Când tradiţia antică se îmbină armonios cu tehnologia şi cercetările moderne 
Statisticile arată că numărul celor care vor să slăbească şi să fie mai sănătoşi este în continuă creştere, însă acest ţel nu este apanajul exclusiv al lumii moderne. Dorinţa de a fi sănătos şi mereu în formă o regăsim şi la civilizaţii antice precum grecii sau romanii ori chiar în vremuri mai vechi decât atât.

Pentru a ne susţine în atingerea acestui ţel, Forever Living a combinat tradiţia antică şi tehnologia modernă, iar rezultatul este Forever Therm, un produs care te ajută să-ţi accelerezi metabolismul şi să ai mai multă energie.

Forever Therm conţine un amestec vegetal brevetat, alături de un amestec de nutrienţi conceput pentru a maximiza funcţiile metabolice şi a optimiza abilitatea organismului de a arde grăsimi. Amestecul brevetat Forever Therm include ingrediente cu o istorie bogată, specifice fiecărui continent, ingrediente ale căror beneficii în susţinerea metabolismului şi sporirea efectelor programelor de control al greutăţii au fost dovedite de cercetările ştiinţifice moderne.

Are la bază o formulă puternică, pe bază de vitamine (inclusiv C, B6 şi B12) şi plante care ajută la
reducerea senzaţiei de oboseală şi epuizare, la creşterea nivelului de energie şi intensificarea metabolismului, fiind un real ajutor în lupta cu kilogramele în plus.

Amestecul brevetat Forever Termogen din compoziţia produsului conţine extract din frunze de ceai verde, extract din seminţe de guarana şi extract din boabe de cafea.


Extractul de ceai verde

Utilizarea ceaiului verde datează încă din anul 1.766 î. Hr., în China. De-a lungul secolelor, servirea ceaiului a fost ridicată la rang de ceremonie în anumite părţi ale lumii. În prezent, oamenii de ştiinţă au descoperit că ceaiul verde conţine cantităţi importante de antioxidanţi şi nutrienţi. Unul dintre aceşti antioxidanţi puternici este EGCG (epigallocatechin gallate), care a fost studiat pentru proprietăţile sale de intensificare a termogenezei şi susţinere a abilităţii organismului de a arde grăsimile.Datorită polifenolilor din compoziţia sa, cunoscuţi sub numele de catechine şi cercetaţi pentru contribuţia lor în termogeneză (arderea grăsimilor pentru producerea de energie la nivel celular), furnizează sprijin metabolic şi antioxidant.

Extractul din seminţe de guarana a fost utilizată încă din antichitate de civilizaţiile din bazinul Amazonului. Tribul Mauessaterres descria guarana drept „elixirul pentru viaţă lungă.” Era consumată în timpul perioadelor de post pentru a uşura toleranţa la restricţiile alimentare. Astăzi, oamenii de ştiinţă au identificat în guarana numeroşi antioxidanţi şi nutrienţi care explică de ce amazonienii o descriau astfel. Cafeina naturală din guarana asigură un imbold de energie, efectele sale fiind echilibrate de ceilalţi nutrienţi care ajută la reducerea senzaţiei de foame şi intensifică metabolismul.

Extractul din boabe de cafea verde
Sunt boabele de cafea neprăjite încă, populare în întreaga lume. Utilizarea lor a fost atestată din vremuri străvechi în Africa, unde erau consumate datorită conţinutului bogat în antioxidanţi şi nutrienţi. Prin prăjire, boabele de cafea pierd o parte din nutrienţi, între care şi acidul clorogenic, despre care cercetările au demonstrat că intervine eficient în absorbţia şi procesarea zaharurilor din alimente, având impact şi asupra nivelului hormonilor saţietăţii. Furnizează compuşi unici, precum acidul clorogenic, care nu se găsesc în cantităţi mari în cafeaua prăjită. S-a demonstrat că aceşti compuşi activi ajută la inhibarea absorbţiei glucozei şi, astfel, ajută la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge. Acest lucru ajută la controlul poftei de dulce, precum şi la prevenirea scăderii nivelului de energie.

Partenerii perfecţi pentru aceste extracte vegetale sunt cetonele din zmeură şi complexul vitaminelor B şi C .

Cetonele din zmeură sunt principalul compus aromatic responsabil pentru culoarea şi gustul specifice zmeurei. Ca şi în cazul celorlalte componente din amestecul brevetat Forever Therm, şi utilizarea zmeurei datează încă din vremea Greciei antice. În prezent, oamenii de ştiinţă au descoperit că cetonele din zmeură nu au numai efect aromatizant, ci acţionează benefic şi în procesul de slăbire.

Amestecul de nutrienţi
Pe lângă amestecul vegetal extrem de eficace, Forever Therm conţine şi un amestec de nutrienţi compus din complexul vitaminelor B şi vitamina C, conceput special pentru a maximiza funcţiile metabolice şi a optimiza abilitatea organismului de a arde grăsimi.

Complexul vitaminelor B
Vitaminele B sunt esenţiale pentru producerea de energie în organism. În absenţa lor, organismul n-ar putea utiliza în mod eficient grăsimea pentru a produce energie. Vitamina B5, tiamina, niacinamida şi acidul pantotenic, în special, joacă roluri importante în procesul arderii grăsimilor, iar în perioade de stres, corpul este sărăcit de aceste vitamine. Un aport adecvat al acestor nutrienţi este esenţial pentru organism.

Vitamina C este un nutrient important pentru transportul lipidelor în celulele musculare, unde sunt utilizate pentru a produce energie. Fără un aport adecvat de vitamina C, organismul nu poate să ardă eficient grăsimile. De aceea, echipa noastră de cercetare a inclus 75 mg de vitamina C în compoziţia Forever Therm.

Dacă ţelul tău este să-ţi remodelezi corpul şi să te simţi mai plin de energie prin utilizarea depozitelor proprii de grăsime, Forever Therm este alegerea perfectă. 


Două tablete de Forever Therm pe zi, administrate înainte de ora 18 şi asociate cu o dietă sănătoasă şi un program regulat de exerciţii fizice, te ajută să-ţi atingi mai uşor ţelurile în programul de control al greutăţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu