Afacerea Forever Living Products - Venituri suplimentare

SUCCESUL ESTE IN MAINILE TALE : "Iti poti trai viata doar in doua moduri. Sa crezi ca nu exista magie, sau sa crezi ca totul este magie" Albert Einstein

UN STIL DE VIATA F.I.T. - FOREVER 

„Arăţi mai bine, te simţi mai bine” merită să fie primul tău obiectiv. Aceste programe fac trecerea către un stil de viaţă şi o alimentaţie echilibrată, completă, ce pot fi menţinute pe termen lung.

C9 - calea rapidă către scădere în greutate şi organism  purificat

Este vorba de o combinaţie de produse ce fac mai eficientă scăderea în greutate, datorită substanţelor din compoziţia lor, ce acţionează specific asupra eliminării kilogramelor în plus.

FABrica de ENERGIE pentru tine

Pe lângă taurină şi cafeină, ingredientele clasice ale unei băuturi energizante, FAB conţine gel stabilizat de Aloe vera, guarana şi un amestec brevetat de plante adaptogene (Ginseng şi Schisandra chinensis)

ARGI+, MERIŢI CE E MAI BUN

L-arginina este implicată în generarea oxidului nitric (NO), esenţial pentru funcţia endotelială, vasodilataţia arterială şi diviziunea celulară. Lipsa de L-arginină poate conduce la apariţia hipertensiunii arteriale precoce, precum şi la diferite procese ischemice ale organelor vitale.

Bogatiile lui OCTOMBRIE


Asa-i ca ne amintim cu totii de compunerile pe care trebuia sa le scriem in clasele mici despre anotimpul preferat? Daca ar fi acum sa reluam aceasta tema, ce a-ti alege?

<Pentru mine, toamna nu era tocmai anotimpul preferat, insa transformarea si cursul naturii reusesc de fiecare data sa-mi incante privirea, simturile si bucuria ca exist.>

Bogatia si diversitatea acestui anotimp fabulos nu consta doar in culorile si schimbarile climatice. Aceasta vine din pacate si cu o incarcatura de virusi, automat cu oameni tot mai slabiti.            

Adevarul este ca, atunci cand suntem plini de VITALITATE, ENERGIE si IMUNITATE de fier, nu ne gandim cum sa actionam pentru a ne mentine asa, nu facem nimic deosebit pentru a preveni perioadele suferinde. Dar cum ne bat la usa minunatii VIRUSI, nefiind pregatiti sa ii primim, "blestemam" de cele mai multe ori acele zile de chin.

Tocmai de aceea eu sunt extrem de atenta la mine si familie in aceasta perioada si nu numai. Parcurg pasi simpli si corecti pentru o imunitate puternica. Asa incat, aleg CALITATE inainte de toate!

Deoarece nu ma pot bucura  deocamdata de ALIMENTELE "curate" din gradina bunicilor, zilnic ma SUPLIMENTEZ cu cele necesare. MISCAREA ,HIDRATAREA si BUNA DISPOZITIE nu-mi lipsesc nici ele.

Ce rezulta din toate acestea?                      

Uneori o prezenta a racelii, dar intr-o forma foarte usoara - o tuse lejera, "cursul nasului" , o mica durere de cap si cam atat...
<Specific, ultima mea GRIPA a fost pe la 11-12 ani. Inca nu am uitat acele Sarbatori Pascale.>                                
Daca pentru voi, oameni dragi, sa fiti sanatosi inseamna sa aveti GRIPA cam de doua- trei ori pe an, sa va lasati doboriti de stres, sa nu luati in seama vointa si buna credinta prietenilor care incearca sa va indrume spre o cale mai buna, cred ca e cazul sa va REVIZUITI cunostintele medicale  si comportamentul!

Si aveti grija de SANATATE indiferent de anotimp, varsta sau alta scuza! E  cea mai de pret avere cu care ne nastem!
        

Bunicii - radacina bucuriei de-a trai

Desi la momentul actual drumul ne desparte, gandul si sufletul tot intr-acolo raman, de unde am plecat - la bunicii mei.

Oameni blanzi, cu suflet mare, isi incarca umerii de povara dorului celor plecati de la casa parinteasca. Totusi, eu sunt impacata cu gandul si cu realitatea. Ii multumesc celui de Sus ca mi-i tine sanatosi. 

Zic asta, pentru ca in urma cu doi ani duceam lupte grele cu ei si cu grija pe care trebuiau sa o adopte pentru sanatate. La inceput nu intelegeau ce folos are INVESTITIA in preventie. Se gandeau ca restul omenirii, ca de sanatatea lor se ocupa doar medicii. Si nu este chiar asa....                        

Intre timp au devenit CONSUMATORI FIDELI al celui mai bun brand. Nu exista zi din viata lor in care sa nu se suplimenteze cu o bogatie de nutrienti calitativi si nu cu cei de sinteza. <Intr-o buna zi voi pune un articol cu stilul lor de viata>.     
                      
Pentru ei nu mai exista AMANARE, asa cum ni se intampla noua celor tineri. Dam mereu vina pe bietul timp, care nu are nicio treaba ca devenim tot mai lenesi, tot mai sedentari ... 
- alegem KFC in locul mancarurilor gatite acasa;   
- alegem liftul in loc sa urcam scarile;
- alegem sa stam cu ochii lipiti de monitoare cand am putea citi o carte sau am putea medita... 
  
Dar mai grav de atat este ca alegem in mod constient sa transmitem aceste fapte nocive generatiilor viitoare.                        

Personal, merg inainte cu ideea ca omul traieste atat cat ii este scris, dar atat timp cat traiesti om bun, BUCURA-TE mai mult de TINE si de ce-i in jurul tau, ingrijeste-te mai bine. Fa tot ce-ti sta in putinta pentru a-i fi recunoscator Celui de Sus ca te-a adus pe lume sanatos. Inlatura cat poti toata aceasta "alimentatie si tehnologie moderna" cat inca nu e prea tarziu.

RAMAI UN CALATOR AL ACESTEI LUMI IUBIT DE DUMNEZEU. 
NU DISTRUGE CEEA CE EL TI-A CREAT! ADU RECUNOSTINTA!