Afacerea Forever Living Products - Venituri suplimentare

SUCCESUL ESTE IN MAINILE TALE : "Iti poti trai viata doar in doua moduri. Sa crezi ca nu exista magie, sau sa crezi ca totul este magie" Albert Einstein

UN STIL DE VIATA F.I.T. - FOREVER 

„Arăţi mai bine, te simţi mai bine” merită să fie primul tău obiectiv. Aceste programe fac trecerea către un stil de viaţă şi o alimentaţie echilibrată, completă, ce pot fi menţinute pe termen lung.

C9 - calea rapidă către scădere în greutate şi organism  purificat

Este vorba de o combinaţie de produse ce fac mai eficientă scăderea în greutate, datorită substanţelor din compoziţia lor, ce acţionează specific asupra eliminării kilogramelor în plus.

FABrica de ENERGIE pentru tine

Pe lângă taurină şi cafeină, ingredientele clasice ale unei băuturi energizante, FAB conţine gel stabilizat de Aloe vera, guarana şi un amestec brevetat de plante adaptogene (Ginseng şi Schisandra chinensis)

ARGI+, MERIŢI CE E MAI BUN

L-arginina este implicată în generarea oxidului nitric (NO), esenţial pentru funcţia endotelială, vasodilataţia arterială şi diviziunea celulară. Lipsa de L-arginină poate conduce la apariţia hipertensiunii arteriale precoce, precum şi la diferite procese ischemice ale organelor vitale.

10 motive pentru care am devenit consumator intelept

Industria wellness creste de la an la an, precum si numarul companiilor. Se estimeaza profituri colosale in urmatorii ani, tocmai din acest motiv foarte multe firme animatoare "ies ca ciupercile dupa ploaie".                  
Personal am decis sa ma retrag din aceasta caracatita de branduri false, alegand sa ma bucur pe deplin de produse NATURALE, UNICE, marca FOREVER LIVING PRODUCTS. Iata si de ce:

1)De cand s-a infiintat (1978), Forever Living este LIDER MONDIAL al produselor pe baza de Aloe Vera. De atunci nimeni nu a depasit-o, desi concurenta este acerba.

2)Detine un patent unic de STABILIZARE al gelului de Aloe Vera. Fara asta, nu ar exista nici nutrientii activi din fiecare produs pe care-l consumam.

3) Forever Living Products nu mizeaza pe "productie la minut". Detine plantatii proprii de Aloe Vera in ZONELE PRIELNICE plantei.                                                            
4)GELUL de Aloe este folosit ca INGREDIENT PRINCIPAL. ETICHETA produselor Forever nu minte! De asta specificam clar ca produsele sunt PE BAZA de Aloe Vera si nu CU Aloe Vera!

5)CULTIVAREA SE FACE ECOLOGIC, fara pesticide, insecticide sau ingrasaminte chimice.

6)Firma detine tehnologii si laboratoare de ultima generatie, in care orice detaliu conteaza.

7)Numeroasele CERTIFICARI nationale si internationale dovedesc calitatea, concentratia si puritatea produselor. O companie cu prestigiu, nu se preteaza niciodata la "spaga" pentru a-si obtine succesul.    
8)Existand sedii in fiecare tara, beneficiez de cel mai bun pret al produselor. Este eliminata orice veriga de intermediari specifici comertului clasic. Asa ma bucur de un produs original, fara a ma gandi la riscul ca este contrafacut.

9)Am la indemana o gama variata de produse, fie pentru uz extern, fie intern. Daca notiunea de "preventie" am dobandit-o in facultate, in Forever am inceput sa o aprofundez din plin si "Sa dau mai departe".

10) Dar nu ar fi putut exista nimic din   toate acestea fara SCLIPIREA unui om genial precum Fondatorul companiei, REX MAUGHAN. Eu nu pot crede in simple coincidente, ci doar in VOIA lui DUMNEZEU. Asa incat, nici ca putea gasi o persoana mai buna, mai simpla, mai onesta si mai inteligenta pentru a-i pune in carca un COLOS precum FOREVER LIVING PRODUCTS. A reusit in toti acesti ani, cat altii nu reusesc in 10 vieti, sa adune ELITA - intreaga echipa de cercetare, de marketing si PARTENERII din toate tarile care pana  si in momentul de fata isi schimba vietile sub ochii nostri, pentru care cuvantul CRIZA ECONOMICA considera ca le apartine doar celor ce cred in ea.

Tu ce motive temeinice ai atunci cand te decizi sa consumi ceva anume?

Forever Bright Toothgel - stralucire si prospetime



Denumirea nu este pusa la intamplare, deoarece Forever Bright Toothgel este un gel unic ce confera stralucire permanenta dintilor nostri.

Dupa multi ani de colaborare cu centre universitare si clinice din domeniul stomatologiei, compania Forever Living a creat cea mai buna formula pentru curatarea eficienta a intregii cavitati bucale.

Rezultatul este reprezentat de compozitia pe baza de Aloe Vera, propolis si menta, ce mentine prospetimea respiratiei si albeste dantura fara sa contina agenti abrazivi de inalbire.

Combinatia ingredientelor de cea mai buna calitate are proprietati calmante si asupra gingiilor si mucoasei bucale.

In cazul meu si nu numai, folosirea zilnica a acestui gel este un real succes. Daca stam bine si ne gandim, in cavitatea bucala sunt prezente numeroase bacterii care nu pot fi combatute cu un simplu Fluor.   
   
Sunt extrem de fericita sa am un aliat de nadejde precum Forever Bright Toothgel, un produs fantastic creat special de oameni inteligenti pentru consumatori pe masura. Imi ofera incredere zi de zi prin zambetul sanatos si permanent tanar.   

Smaltul meu de la unul abraziv din trecut, a ajuns la unul neted si stralucitor; prezenta tartrului in ciuda numeroaselor detartraje facute, parea ca nu se mai desparte de dintii mei, acum nici aparitia nu si-o mai face. De carii nu mai zic, mi-au fost suficiente cele de pe vremea mentinerii igienei cu pastele de dinti din comert.

Forever Bright Toothgel este perfect atat pentru parinti, cat si pentru copiii acestora!


Daca tii la preventie si stii ce inseamna cu adevarat aceasta, nu te mai lasa orbit de reclame false!

Dinti sanatosi - zambet delicios

Da, stiu! Cu totii suntem bine informati cand vine vorba de igiena dentara. Dar oare cati dintre noi chiar o adoptam corect?       
                                                        
In reclame, in scoli si universitati, ni se vorbeste cu atata convingere, ca fluorul previne caria dentara. Zau? Atunci cum se face ca ne apar carii frecvent, chiar de facem tot ce ne sta in putinta pentru a le preveni? 
   
Daca am studia si am analiza mai bine asa-numita substanta "FLUOR", am ajunge cu totii la concluzia ca aceasta nu ajuta decat la reducerea populatiei. TRIST! In linck-ul urmator va puteti convinge singuri.  --->  Fluorul - o substanta de temut  

Cred ca e momentul sa ne reactualizam informatiile si sa incepem a ignora cat mai mult "efectul de turma". Nu e deloc complicat sa facem asta atunci cand exista oameni in jur (putini, dar buni), care ne tin la curent cu realitatea.

In urma cu doi ani si jumatate, am inceput sa folosesc nu o pasta de dinti, ci un gel pur de Aloe Vera combinat cu substante active. Printre ele se numara Propolisul si menta. Acest produs este un real succes pe piata, avand in vedere economia si calitatea de la ora actuala. Despre Forever Bright Toothgel veti gasi informatii aici ---> Forever Bright Toothgel - stralucire si prospetime
                                                              
Daca inainte vizitele la medicul stomatolog erau dese si foarte costisitoare, in prezent sunt total opusul. Si culmea, dintii mei sunt mai sanatosi, mai stralucitori si mai albi ca niciodata! Ah, sa nu uit si de gingii; ADIO sangerare!

Fluorul - o substanta de temut


Fluorul - o substanta de temut, totusi utilizata zilnic de fiecare persoana in parte. 

In momentul de fata cu cat avem mai mult acces la informatii, cu atat mintea noastra se inchide spre a le primi pe cele potrivite si se deschide spre cele nepotrivite. Am dreptate? 

Avem la indemana numeroase dovezi care demonstreaza clar ca Fluorul nu duce decat la "îndobitocire". Poate ca nu este cuvantul potrivit, dar studiile si realitatea o demonstreaza. 

Nu vreau sa plictisesc pe nimeni postand mii de argumente impotriva acestei substante, asa ca voi simplifica pe cat de mult posibil.

Fluorura se regaseste in apa potabila, pasta de dinti, precum si in diverse otravuri pentru sobolani, gaz de lupta militar si medicamente de psihiatrie.

Folosita si in trecut, in lagarele de concentrare naziste, fluorura de sodiu nu ducea decat la inhibarea intelectului prizonierilor pentru ca acestia sa fie dominati usor.

Renumiti chimisti, chiar si stomatologi afirma ca Fluorul nu are nicio legatura cu prevenirea cariei dentare, ba mai mult, provoaca boli grave. Duce la cresterea mortalitatii infantile, provoaca malformatii congenitale, distruge oasele si sistemul nervos. 

Traim intr-o realitate trista in care mare parte dintre medici raman cu ceea ce li se preda in universitati, dar niciodata nu se intreaba de ce sunt obligati sa promoveze substante periculoase ca fiind benefice. 

V-ati intrebat vreodata de ce medicina alopata nu face decat sa promoveze medicamentele farmaceutice, care dupa parerea mea ar trebui sa se numeasca pur si simplu DROGURI? 

Au fost vremuri grele, dar vor veni altele mult mai grele. Asa-zisa civilizatie si tehnologie nu provoaca decat pierderea constientului, a libertatii de a gandi si de a alege. E GRAV!