PUTEREA ANTIOXIDANŢILOR TE AJUTĂ SĂ TE MENŢII ÎN FORMĂ


Forever Pomesteen Power este unul dintre cele mai puternice suplimente antioxidante, deoarece conţine în formula sa un amestec brevetat de rodii, mangostan, pere, zmeură, mure, coacăze şi seminţe de struguri. Aceste superfructe s-au bucurat de o atenţie tot mai mare în ultimii ani tocmai datorită conţinutului lor nutriţional excepţional şi proprietăţilor antioxidante puternice. Toate fructele enumerate mai sus se îmbină sinergic pentru a crea cel mai puternic cocteil antioxidant al tuturor timpurilor. Pomesteen Power este cel mai potrivit acompaniament pentru oricare dintre cele patru băuturi Forever pe bază de aloe, pentru un sistem imunitar puternic şi sănătos.

DE CE SUNT ANTIOXIDANŢII ATÂT DE IMPORTANŢI?
Antioxidanţii ajută la neutralizarea radicalilor liberi, care deteriorează celulele organismului şi cresc riscul de a contacta multe dintre bolile cronice. Acesta este motivul pentru care o dietă bogată în antioxidanţi este vitală. Prejudiciile aduse de radicalii liberi organismului cresc drastic atunci când suntem expuşi la poluare, radiaţii, raze de soare şi substanţe toxice şi duc, în cel mai bun caz, la îmbătrânirea prematură.

Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen (CARO) indică măsura în care antioxidanţii inhibă acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Toate ingredientele din Pomesteen Power sunt în topul listei CARO, rodia şi mangostanul ocupând locurile fruntaşe. Mangostanul este bogat şi în xantone, compuşi nutriţionali care distrug radicalii liberi pe măsură ce trec prin organism.

Sucul de rodie conţine o mare cantitate de polifenoli, antioxidanţii cei mai concentraţi, chiar mai mulţi decât ceaiul verde, vinul roşu, sucul de merişor sau de portocale. În plus, sucul de rodie este o excelentă sursă de vitamine A, C, E şi fier mineral, prin urmare este un supliment alimentar fantastic.

> Consumă această băutură versatilă ca atare sau în combinaţie cu Aloe Vera Gel pentru a obţine un suc fructat pe care îl vor adora deopotrivă adulţii şi cei mici.
> Sau de ce să nu încerci să-l pui într-un pahar, în congelator şi să-l transformi în îngheţată?
> Sau adaugă puţin Pomesteen într-un pahar cu apă şi copiii se vor bucura de un sirop gustos şi bogat în vitamine.
> Sau pur şi simplu adaugă-l în iaurtul preferat, pentru a obţine un desert delicios. În orice variantă, Pomesteeen Power îţi asigură antioxidanţii atât de necesari pentru combaterea radicalilor liberi.


Cât ai zice… Pomesteen Power

  • Super antioxidanţi;
  • Amestec unic de fructe;
  • Ajută la menţinerea în formă maximă a sănătăţii şi sistemului imunitar;
  • Antioxidanţii ajută la recuperarea rapidă după sport;
  • Delicioasă aromă exotică.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu