FABrica de ENERGIE pentru tine







ŞTIAI CĂ:   

  • Băuturile energizante sunt sectorul cu cea mai rapidă creştere din industria băuturilor, cu un consum de peste 3,3miliarde de litri la nivel mondial?
  • În 2010 consumul de băuturi energizante din România a crescut cu 30,9% faţă de 2009, înregistrând o valoare de 29,7milioane de euro?
  • Estimările arată că, dintre toate băuturile răcoritoare din România, piaţa băuturilor energizante va fi singura care va înregistra o creştere în 2011?

Astfel, Forever intră pe o piaţă dinamică, în continuă creştere, cu un produs inovator şi unic: Forever Active Boost, lansat la evenimentul Success Day din 26martie 2011.
FAB este singura băutură energizantă care oferă o doză dublă de energie:
> una instantanee (care vine cu precădere de la guarana)
> şi una pe termen lung, datorită amestecului unic, brevetat de ingrediente naturale combinate prin tehnologia ADX7, care a ajutat olimpicii ruşi să câştige peste 130 de medalii la Olimpiade.

Într-o lume agitată nimeni nu mai are suficientă energie pentru a realiza tot ceea ce-şi propune să facă. Prin FAB, Forever a găsit o soluţie care ne „revigorează”, chiar şi atunci când simţim că
bateriile ni s-au descărcat.

DE CE ESTE FAB UN PRODUS UNIC?
Pe lângă taurină şi cafeină, ingredientele clasice ale unei băuturi energizante, FAB conţine gel stabilizat de Aloe vera, guarana şi un amestec brevetat de plante adaptogene (Ginseng şi Schisandra
chinensis).
GELUL STABILIZAT DE ALOE aduce organismului toate beneficiile nutritive ale plantei.
GUARANA are un efect energizant de mai lungă durată decât cafeina pură, îmbunătăţeşte capacitatea de învăţare şi memorare şi ameliorează oboseala fizică şi mentală.
GINSENGUL este o plantă medicinală binecunoscută datorită beneficiilor sale importante asupra organismului – ajută la menţinerea sănătăţii fizice şi mentale şi stimulează sistemul imunitar, are proprietăţi anti-stres, anti-îmbătrânire, antioxidante şi antiinflamatorii.
SCHISANDRA CHINENSIS, o plantă importantă în medicina chineză, stimulează funcţionarea întregului organism, sprijină procesul de întinerire celulară, combate oboseala şi ajută la recăpătarea energiei în special în caz de anxietate şi stres.
TAURINA, un aminoacid ce se regăseşte în mod natural în organism, în special în muşchi, creier, inimă şi sânge, ajută la reglarea temperaturii corpului. În perioade de efort fizic intens, nivelul de taurină din corp scade, prin urmare suplimentarea acesteia este binevenită.
CAFEINA, în cantităţi moderate, are efecte benefice asupra organismului, îmbunătăţind viteza de reacţie şi vigilenţa.

MERITĂ SĂ ŞTII:
Oamenii acordă din ce în cemaimultă atenţie alegerii alimentelor nu doar pentru gustul şi savoarea lor, ci şi pentru beneficiile suplimentare pe care acestea le oferă, iar aceste beneficii devin tot mai des un criteriu esenţial de selecţie în procesul de cumpărare.
FAB te va ajuta cu siguranţă să-ţi creşti afacerea. A făcut-o deja pentru distribuitorii din toate ţările în care a fost lansat. Energia minţii este esenţa vieţii, aşa cumspuneamarele filosof al Greciei antice, Aristotel, în opera căruia a fost definită pentru prima dată noţiunea de energie ca forţă a vieţii.

Profilul consumatorului de FAB:
  • Toţi cei care trec prin perioade de activitate intensă.
  • Oamenii de afaceri ocupaţi şi stresaţi.
  • Părinţii activi.
  • Studenţii în sesiune.
  • Persoanele sportive.
  • Petrecăreţii.
  • Persoanele de succes.
  • Toţi cei care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.
O cutie de FAB pe zi – o metodă rapidă, răcoritoare şi gustoasă care te poate ajuta să fii în formă maximă pe tot parcursul zilei şi să duci la bun sfârşit toate lucrurile pe care le ai de făcut, oferindu-ţi energia suplimentară pentru a accepta noi provocări. Pentru un plus de savoare, consumă-l rece.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu