ALOE EVER-SHIELD


Cercetătorii de la Universitatea Reading din Marea Britanie au publicat o serie de studii ce indică o posibilă legătură între utilizarea antiperspirantelor care conţin aluminiu şi rata crescută a apariţiei cancerului la sân. Există o alternativă sigură şi e chiar la îndemâna noastră – Aloe Ever-Shield Deodorant Stick.

În Marea Britanie, în ultimii 25 de ani numărul cazurilor de cancer la sân s-a dublat, de la 20.000 pe an în anii ’70 la aproape 40.000 în prezent. Una dintre teoriile aflate în spatele acestei creşteri este faptul că majoritatea antiperspirantelor conţin chimicale precum zirconiu şi aluminiu, care pătrund în piele prin intermediul foliculilor piloşi. De vreme ce, odată cu transpiraţia, se eliberează şi toxine din organism, cercetătorii s-au gândit, iniţial, că blocarea procesului de transpiraţie (consecinţă a utilizării antiperspirantelor) duce la o acumulare de toxine în ganglionii limfatici axilari şi contribuie, de-a lungul timpului, la modificări în ţesutul din jurul sânilor. În urma unor studii recente, oamenii de ştiinţă au concluzionat că poate exista şi o altă legătură între antiperspirante şi cancerul de sân. În cadrul testelor de laborator, s-a descoperit că aluminiul şi zirconiul pătrund în interiorul celulelor şi provoacă mutaţii ale ADN-ului celular ce pot duce la dezechilibrarea balanţei hormonale şi la apariţia cancerului mamar.

EXISTĂ VREO LEGĂTURĂ?
Antiperspirantele cresc riscul de cancer mamar, deoarece conţin săruri de aluminiu şi ioni metalici care „mimează” efectele hormonului estrogenic. „Având în vedere faptul că estrogenul este recunoscut pentru implicarea în dezvoltarea cancerului la sân, orice componente cu activitate estrogenică care pot pătrunde în corp, la nivelul sânului, pot influenţa, cel puţin teoretic, apariţia cancerului mamar”, spune Dr. Phillippa Daibre, din cadrul Şcolii de Ştiinţe Biologice de la Universitatea Reading.


Dar de ce să ne asumăm acest risc?
Majoritatea antiperspirantelor prezente astăzi pe piaţă conţin compuşi pe bază de aluminiu şi zirconiu şi este foarte greu să găseşti un produs care să nu le conţină.

CE ALTERNATIVĂ AVEM?

În Forever suntem mândri să putem oferi un produs sigur şi eficace, a cărui formulă revoluţionară nu conţine aceşti compuşi nocivi. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick conţine gel stabilizat de Aloe vera, ce oferă protecţie împotriva mirosurilor neplăcute pe întreaga durată a zilei şi poate fi aplicat imediat după duş sau epilare. De multe ori nu avem posibilitatea să alegem atunci când vine vorba despre factorii din mediul înconjurător care ne pot afecta sănătatea. Cu Aloe Ever-Shield Deodorant Stick sunteţi protejaţi în mod natural, fără riscul de a intra în contact cu substanţe nocive. Aşadar, folosiţi-l cu încredere!


> Nu pătează hainele.
> Poate fi folosit imediat după
epilare cu lama sau cu ceară.
> Nu conţine săruri de aluminiu.
> Consistenţă densă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu