5 OBICEIURI SIMPLE care te menţin Forever în formă


Vara este anotimpul perfect pentru a-ţi reseta sănătatea, a-ţi remodela silueta şi a dobândi stilul de viaţă sănătos pe care ţi-l doreşti.

Pe lângă programul F.I.T., pe care Forever îl pune la dispoziţia tuturor celor care doresc să îşi schimbe total stilul de viaţă şi să se menţină supli pe termen lung, există şi câteva obiceiuri simple, în ton cu vara, pe care merită să le strecori în rutina cotidiană.

1. Mergi 15 minute pe jos în fiecare zi – lasă-ţi maşina acasă, grăbeşte pasul, încordează-ţi muşchii, urcă şi coboară cât mai multe scări – este minimum de mişcare fizică pe care îl poţi face zilnic pentru a fi suplu şi sănătos.
Activează-ţi întreaga familie – vara este unul dintre cele mai ofertante anotimpuri pentru activităţi sportive: înot, jogging, tenis, plimbat cu rolele, bicicleta etc. Este păcat să nu profiţi de vremea frumoasă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, în acelaşi timp în care vă distraţi şi vă menţineţi în formă.

2. Hidratează-te intens şi vei scăpa astfel de pofta excesivă de mâncare. Din cei 2 litri de lichide pe care trebuie să îi consumi zilnic, asigură-te că o parte este furnizată şi de un pahar de Argi+, Aloe Vera Gel, Forever Aloe2Go sau Freedom2Go. Alege băutura Forever care ţi se potriveşte şi oferă organismului tău nu doar hidratare, ci şi energie şi surplus de sănătate.

3. Nu sări peste micul dejun – Adio, oboseală, adio, senzaţie de foame! Fast Break Energy Bar este startul perfect al fiecărei zile. Cu doar 230 de calorii/baton şi cu un conţinut valoros de vitamine şi minerale, Fast Break Energy Bar reprezintă micul dejun ideal vara aceasta.


4. Bazează-te zilnic pe Forever Lean – un ajutor de nădejde în remodelarea corporală, datorită celor două ingrediente revoluţionare – extractul de Opuntia ficus-indica şi o proteină extrasă din boabele de fasole albă – care reduc absorbţia caloriilor din lipide şi carbohidraţi în organism, prevenind astfel îngrăşarea.

5. Apelează la cei 5 prieteni vitali ai alimentaţiei sănătoase – într-o epocă în care să procuri nutrienţii adecvaţi pentru o stare de bine exclusiv din alimentaţie a devenit o provocare, pachetul Vital5, prin cele cinci produse excepţionale, are grijă ca organismul tău să primească toate substanţele hrănitoare de care are nevoie zilnic, fără excepţie.

Completează toate aceste mici obiceiuri cu o alimentaţie bogată în fructe şi legume de sezon şi vei avea mai repede decât te aştepţi o sănătate de fier şi un corp suplu. 

Vara, să fii F.I.T. este mai simplu ca niciodată! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu